ITOVI scanner


Hieronder wat uitleg en info wat de Itovi doet en voor jou zou kunnen betekenen!

Heb je interesse in het afnemen van een scan om te kijken welke oliën jou op dat moment kunnen ondersteunen?

Stuur me een berichtje via de fb-link, app of het contactformulier.

Werking en inzet Itovi scanner

1 ELEKTRISCHE FREQUENTIE


Elk biologisch of niet biologisch voorwerp heeft een unieke energiefrequentie dat vibreert op bepaalde frequenties. Een frequentie is, simpel gezegd, het aantal keer dat een golf zich herhaalt binnen een seconde. We noemen dit een oscillatie. ITOVi heeft elke unieke frequentie gemeten en opgeslagen van elke etherische olie, supplementen of gezondheidsproducten die bij een bepaald bedrijf horen (in dit geval de oliën en producten van Young Living).  Via de elektroden op de ITOVi scanner worden deze frequenties door de huid verzonden, wat leidt tot een meetbare respons van het lichaam.


2 BIO IMPEDANTIE


Bio impedantie is een technologie die vaak gebruikt wordt om lichaamssamenstelling te meten door weerstand tegen elektrische frequenties. Tijdens een ITOVi scan verstuurt het apparaat kleine elektrische stromingen door de huid om de weerstand van het lichaam tegen frequenties te meten, die elk de natuurlijke energiehandtekening van verschillende etherische oliën en supplementen zijn. Het doorgeven van elektrische frequenties veroorzaakt een meetbare respons van het lichaam, dat dan wordt opgenomen en getoond in het ITOVi rapport.


3 HET ANTWOORD VAN HET LICHAAM


Bio-impedantie is afhankelijk van het autonome zenuwstelsel van het lichaam om reacties op te wekken. Het autonome zenuwstelsel is het centrale commandocentrum van het lichaam, verbonden met elk ander deel van het lichaam en kan daardoor worden gebruikt om reactieve resultaten te geven. Er zijn veel manieren om die resultaten te meten (bloeddruk, bloedstroom, huid- of lichaamstemperatuur, ademhalingpatronen, oogvervulling, zweetklieren/huidvocht enz.). Een specifieke manier om de reactie te meten is dat het weefsel meer of minder bestand wordt tegen elektrische stroomvloed. Veranderingen in temperatuur kunnen ons ook helpen om te begrijpen hoe het lichaam reageert. Tijdens een iTOVi scan worden honderden frequenties naar het lichaam gestuurd, één voor één. Het lichaam heeft een unieke reactie op elk van deze frequenties. Zoals het lichaam reageert op de elektrische stroomvloed, meet iTOVi deze reacties.


4 ALGORITME


De manier waarop ITOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een complex algoritme om de gegevens van de reacties te organiseren. Een algoritme is gewoon een set van wiskundige vergelijkingen. Dit proces wordt vaak aangeduid als het vertaalproces. Het ITOVi algoritme vertaalt wat je lichaam met je communiceert. Tijdens het uitvoeren van één scan draait de ITOVi scanner het algoritme meerdere keren om het ware antwoord van het lichaam te vinden.


5 RAPPORT


Naarmate de ITOVi scan draait, zal je lichaam vanzelfsprekend reageren op frequenties en de scanner zal deze wijzigingen vastleggen waardoor het de etherische oliën en supplementen kan identificeren die overeenstemmen met de frequenties. Naarmate de scan eindigt worden deze frequenties opgenomen, geanalyseerd en samengesteld in een depersonaliseert ITOVi rapport. Op basis van de informatie die tijdens elke sessie is verzameld, zal de ITOVi App de etherische oliën of supplementen aanbevelen waarop jouw lichaam het sterkst een reactieve reactie heeft. Deze aanbevelingen worden in je rapport weergegeven, waardoor je de etherische oliën of supplementen heel gericht kunt inzetten. Door de aanbevolen etherische olie of supplement te gebruiken breng je de frequenties van in lichaam terug naar hun optimale toestand.


HOE VAAK MOET IK SCANNEN?


Degenen die op zoek zijn naar aanvullende aanbevelingen zouden elke 2 tot 4 weken een scan moeten doen. Dit geeft de gebruikers de mogelijkheid om de maximale voordelen te ervaren van de producten die de scanner aanbeveelt. Zodra de gebruiker de etherische oliën of supplementen gaat gebruiken voor de aanbevolen periode van 2-4 weken, kan een follow-up scan worden uitgevoerd.


BETROUWBAARHEID


De ITOVi scanner is zeer accuraat bij het meten en weergeven van reacties van je lichaam. ITOVi’s algoritme volgt en ziet frequentiepatronen waarbij het een momentopname maakt van het moment van de scan. De scanner bepaalt welke etherische oliën of supplementen op dat moment  het beste zijn verbonden met die frequentiepatronen.


ITOVi meet het reactieve gedeelte van het lichaam dat verandert bij verrassend snelle snelheden. Zodra het patroon van de scan is gevangen, maakt de scanner een intelligente en depersonaliseerde productaanbeveling.


Als je binnen een korte tijd een herhaling uitvoert (nog een keer een scan doet), houdt de technologie rekening met jouw eerdere scans en aanbevelingen. Dit is erg belangrijk. Naarmate de scanner meer informatie verzamelt over de reacties van jouw lichaam, worden de resultaten meer intuïtief. Na een poosje beïnvloedt de voorgaande informatie de scan steeds minder waardoor de aanbevelingen gedaan worden op jouw behoeften.


☆Disclaimer: De ITOVi scanner stelt geen diagnose, maar kan als ondersteunend alternatief gebuikt worden. Ik ben geen arts en stel geen diagnose. Ik behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medisch advies. Ook al zijn de oliën van Young Living veilig om te gebruiken, raad ik bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de etherische oliën van Young Living gaat gebruiken.


AANSCHAF OF ABONNEMENT

Wil je de Itovi zelf aanschaffen of een abonnement nemen, gebruik dan de volgende link om naar het bestelproces te gaan.

https://goo.gl/v25VMs


Dan gebruik je automatsch mijn referral-code.


MIJN ERVARING

Uiteraard ben ik de ITOVi meteen op mezelf gaan uitproberen en wat schetst mijn verbazing?

Wat een treffende uitslag.....keer op keer...


VOLG ME OP FACEBOOK.

Lid worden van mijn fb-pagina Young Living Ninian?

Stuur een verzoek en ik voeg je vrijblijvend toe.


Wil je graag een itovi scan? Dat kan!

Hij kost € 17,50.

Daarvoor krijg je de scan en follow up scan en een uitgebreide mail met daarin de olietjes die uit de scan komen en die jij op dat moment nodig hebt.

Wil je er echt mee aan de slag, maak ik een protocol voor je, zodat je de olietjes van de scan kunt gaan inzetten.

Er volgt dan ook een folluw up scan.

Besluit je een starterkit te kopen, dan krijg je de €17,50 van de scan als korting van mij terug!

Als dank voor je vertrouwen.